bioBeauty Project

Alles over uiterlijke en innerlijke gezondheid

Genieten in de buitenlucht met een hottub in de tuin

Niets is zo fijn als ontspannen en genieten. Het liefst buiten in de openlucht om echt tot rust te komen. Vaak denken we dan aan uitwaaien op het strand of een mooie wandeling in de natuur. Maar wat nog fijner zou zijn als we thuis konden ontspannen en genieten. Het liefst buiten in de tuin om zo ook nog buiten te zijn. We zorgen voor fijne zitplaatsen in tuin op het terras om zo te kunnen genieten in de zon. Maar een zwembad, jacuzzi of hottub is toch vaak een droom van menig tuineigenaar. 

Hottub 

Een zwembad is vaak te groot voor vele tuinen in de Nederland. Ook kost het vaak te veel geld en kost het schoonhouden van het zwembad vaak te veel tijd. Zo komen mensen vaak uit bij een hottub of jacuzzi. De hottub wint het vaak van de jacuzzi, doordat het een stuk meer in de sfeer van de tuin past en natuurlijker overkomt. Een hottub kan zelf worden samengesteld om zo volledig aan uw eisen te voldoen. Ze worden vaak als compleet pakket verkocht, inclusief afdekking, trap, hitteschild, afvoerkraan en thermometer. Veel van de hottubs zijn op hout gestookt met een houtgestookte kachel. Maar er zijn ook hottubs die hybride of elektrisch zijn. Het is namelijk eenvoudig om het water met de houtkachel snel op temperatuur te krijgen. Het is alleen lastiger om het water op temperatuur te houden. Hiervoor kan de tubtainer het water elektrische op temperatuur houden. Met de tubtainer kunt u ook uw hottub volledig elektrische verwarmen. 

Houtgestookte hottub

Toch blijft de bekendste hottub de op houtgestookte hottub erg populair. Maar waarom wordt er gekozen voor een houtgestookte hottub? Zoals eerder al vermeld wordt het water in de hottub zeer snel warm. Verder verbruikt de hottub weinig tot geen elektriciteit en wordt het hottub water hergebruikt. De hottub is eenvoudig in gebruik en in een paar minuten schoongemaakt. Bij hottubselect.nl hebben ze twee soorten houtgestookte hottubs. Kunststof hottubs of authentieke houten hottubs. De kunststof hottubs hebben de look van een houten hottub, maar een kunststof binnenkuip. De houten hottubs zijn gemaakt van Thermowood of Red Ceder wood. Het onderhoud en schoonmaken van een houten hottub kost wel een stuk meer tijd dan een kunststof hottub. Bij het samenstellen van uw hottub pakket kan er worden gekozen uit een binnenkachel of een buitenkachel. He ligt aan de soort hottub welke hottub houtkachel het meest geschikt is. Voor een authentieke houten hottub wordt een binnenkachel aangeraden, voor de kunststof hottub een buitenkachel. 

Related Posts

Geef een reactie