bioBeauty Project

Alles over uiterlijke en innerlijke gezondheid

Zo maak je van je huis een écht thuis!

Het hebben van een fijne woning is voor iedereen belangrijk. Het vormt je veilige haven waar je helemaal jezelf kunt zijn. Vaak vinden mensen het belangrijk dat hun huis als een echt thuis aanvoelt. Maar, hoe bereik je dat eigenlijk? Dat lees je in deze blogpost!

Waarom voel ik me niet thuis in m’n woning?

Wanneer je verhuist, en als het ware terecht komt in het huis van iemand anders, is het belangrijk om het huis naar jouw smaak om te zetten. Natuurlijk hoef je niet gelijk alles te verbouwen wanneer je hier het budget niet voor hebt, maar het is wel belangrijk om je eigen spulletjes te hebben. Anders breng je voor je gevoel tijd door in een vakantiehuis of iets dergelijks en zul je niet helemaal lekker kunnen settelen.

Dit gaat vaak fout

Maar wat als de smaak van de ander ook precies mijn smaak is? Hebben de vorige bewoners precies dezelfde smaak als jij, dan heb je geluk! Je kunt jezelf heel veel kosten besparen doordat je het huis niet volledig hoeft te verbouwen. Maar, toch blijft het hier ook weer zo belangrijk om er tóch je eigen twist aan te geven! Kijk bijvoorbeeld naar meubels die helemaal aansluiten bij jouw wensen en investeer ook in mooie accessoires die je in elke ruimte laat terugkomen. Wanneer je persoonlijke spullen toevoegt, zal je huis echt als het jouwe aan gaan voelen.

Zo krijgt je huis een persoonlijk karakter

Eén van de beste manieren om je huis fijn en persoonlijk aan te laten voelen, is door spulletjes toe te voegen die voor jou een speciale betekenis hebben. Denk bijvoorbeeld aan het neerzetten van dierbare foto’s. Dit kunnen foto’s van je kinderen en je huisdieren zijn, of misschien wil jij je overleden dierbare graag een plekje geven in je huis.

Daarnaast kun je je hobby’s of interesses laten doorschemeren in je woning. Ben jij spiritueel en wil je hier elementen van laten terugkomen? Dan kun je bijvoorbeeld een boeddha schilderij kopen. Geef deze een mooie prominente plek in de woonkamer, of hang hem juist op in de slaapkamer waar alleen jij hem ziet. Schilderijen zijn een ideale optie voor het toevoegen van een persoonlijk karakter in je woning. Lijkt jou dit ook wel wat voor in je eigen huis? Kijk dan eens naar een mooi glasschilderij van glazenschilderijen.nl. Hier hebben ze een ruim assortiment aan eyecatcher schilderijen waar je elke ruimte gelijk een totaal andere uitstraling mee geeft. Ontdek het ruime aanbod zelf! 

Related Posts

Geef een reactie